Renske Blaauw Echtscheiding

Voor Jongeren

Voel je  je niet altijd even prettig of zit je niet goed in je vel? Maken anderen zich zorgen over jou? Je ouders zijn of gaan scheiden en daardoor gebeurt er veel met jou. Het kan zijn dat het thuis of op school minder goed gaat. Misschien heb je dingen meegemaakt waar anderen niet van weten. Erover praten wil je misschien helemaal niet of dat gaat niet; je vindt dat stom of moeilijk. Als je jezelf hierin herkent dan is een coach iets voor jou. Want bij coaching gaat het nu even om jou en wat jij meemaakt en wat jij overal van vindt.

Met mij ga je aan de slag, hoe? Dat doe ik in overleg met jou. Praten is niet het belangrijkste, je kunt een rap schrijven als dat je ding is,  gedichten schrijven, verhalen schrijven, schilderen of naar buiten. Dit kan met een paar jongeren samen of alleen met een coach. Je kunt hierover meer lezen bij KIES Jongeren
Als je denkt dat coaching wat voor je is bespreek dit dan met je ouders. Zij kunnen dan samen met jou een afspraak maken, dat kan ook alleen voor een kennismaking.

Je kunt ook kijken bij de boekentips. Als je door scrollt zie je boekentips voor jou leeftijd.

Wie weet tot ziens!